Obilježili smo 25 godina postojanja grupe

Dek@n

17. septembra 2021. godine, na dan 26 godišnjice oslobođenja Bosanske Krupe , proslavili smo i svoj 25 rođendan koncertom ” Voljenom gradu” na Trgu Alije Izetbegovića u Bosanskoj Krupi. Mada je neizvjesnost održavanja koncerta trajala tokom cijeloga dana zbog nepovoljnih vremenskih uslova (kiše), ipak smo uspjeli uz veliku pomoć “STAGE ART” agencije i njihovih dobrih ljudi postaviti ogromnu opremu i na visokom nivou , profesionalno, odraditi nama tako drag rođendanski poklon za sve naše sugrađane. Ovom prilikom zahvaljujemo se svim dobrim ljudima koji su nas podržali tu noć i bez obzira na loše vrijeme došli da svojim prisustvom uveličaju naše slavlje.

Želimo se zahvaliti načelniku općine Arminu Halitoviću i općini Bosanska Krupa, bez čije se podrške ovaj koncert ne bi mogao održati.

Posebna zahvala ide našim cijenjenim kolegama – prijateljima muzičarima koji su nam se pridružili na stejdžu tu noć: Sejfo Duratović ( Okus meda), Hadžem Emrić i Haris Toromanović ( Acoustic band Muštuluk) te našem specijalnom gostu Alenu Islamoviću , koji je maksuz iz Zagreba došao zbog nas i našeg rođendana , te je bez bilo kakve novčane naknade zajedno sa nama izveo ( umjesto pet predviđenih) sedam odabranih pjesama iz njegovog bogatog repertoara.

A mi, mi smo sretni i zadovoljni, i ako Bog da dobrog zdravlja, idemo dalje i spremamo se za neke nove koncerte, neke nove nastupe i druženja sa svim dobrim ljudima željnih dobre svirke.

Vaša ” Linija života”

Alen Islamović & Linija života

Share This Article
Leave a comment
Scroll Up