Emina Kliko & Adnan Kasupović

Dek@n
2 Min Read

Bila nam je velika čast i zadovoljstvo da svojim muziciranjem uljepšamo svadbenu zabavu mladom i prekrasnom paru Emini Kliko i Adnanu Kasupoviću, u subotu, 17.08. 2024. i izvrsnom ambijentu “Kraljevskih otoka” Hotela “Rekić” u Bihaću.

Svadbena zabava je bila prava poslastica za sve prisutne. Već od samog početka, atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i radošću. Svi su s nestrpljenjem čekali dolazak mladenaca, a kada su se konačno pojavili, prostorijom je odjeknuo pljesak i ushićeni uzvici.

Vjenčanje: kuma Raisa Šehu i kum Edis Čekić

Kada su mladenaci zaplesali uz omiljenu pesmu, emocije su bile vidljive na licima svih prisutnih.

Kako je veče odmicalo, ritam muzike se ubrzavao i gosti su se sve više prepuštali plesu. Bend je izvodeo niz popularnih hitova, a energija je bila zarazna. Stariji i mlađi, svi su se okupili na plesnom podijumu, stvarajući predivan prizor zajedništva i veselja.

Interakcija između muzičara i gostiju bila je izvanredna. Bend je često uključivao goste u svirku, pozivajući ih da pevaju zajedno s njima ili da izvedu nekoliko plesnih koraka uz ritam muzike. Svi su se smejali i uživali, a atmosfera je bila ispunjena smijehom i razgovorom.

Na kraju večeri, dok su se poslednji tonovi muzike gasili, osećaj sreće i ispunjenosti bio je opipljiv. Svi prisutni su napustili zabavu s osmjehom na licu, zahvalni za predivne trenutke koje su proveli zajedno.

Emini i Adnanu želimo svu sreću u budućem zajedničkom životu, a mi ćemo s ponosom čuvati uspomenu na ovu predivnu svadbenu zabavu.

Share This Article
Leave a comment
Scroll Up