Bila nam je velika čast i zadovoljstvo da svojim muziciranjem uljepšamo svadbenu zabavu mladom i prekrasnom paru Maidi i Dinki Malkoču, u subotu, 07.09. 2024. u izvrsnom ambijentu Restorana “Alga” u Bosanskoj Krupi.

Svadbena zabava je bila prava poslastica za sve prisutne.

Linija života ( Foto: Arhiva)

Atmosfera je bila ispunjena radošću i ljubavlju, a svaki trenutak bio je poseban zahvaljujući njihovoj energiji i toplini. Gosti su uživali u svakoj pesmi, a mladoženja i mlada su zračili srećom, što je dodatno inspirisalo našu svirku. Ovo je bio događaj koji ćemo dugo pamtiti, sretni što smo bili dio tako važnog i emotivnog dana.

Kada su mladenaci zaplesali uz omiljenu pesmu, emocije su bile vidljive na licima svih prisutnih.

Kako je veče odmicalo, ritam muzike se ubrzavao i gosti su se sve više prepuštali plesu. Bend je izvodeo niz popularnih hitova, a energija je bila zarazna. Stariji i mlađi, svi su se okupili na plesnom podijumu, stvarajući predivan prizor zajedništva i veselja.

Tamburaški sastav "Bedem"

Tamburaški sastav ” Bedem”

Tokom večeri, prisutne su dodatno oraspoložili i uljepšali atmosferu članovi Tamburaškog sastava “Bedem”, koji su svojim prepoznatljivim zvukom unijeli posebnu toplinu u slavlje. Uz to, član porodice, Mirza Malkoč, zajedno sa svojim prijateljem, talentovanim klavijaturistom Jasminom Salihovićem, pridružio se muziciranju i dodatno podigao energiju na plesnom podijumu. Njihova svirka oduševila je sve prisutne, doprinoseći nezaboravnoj atmosferi koju će svi gosti još dugo pamtiti.

Mirza Malkoč & Jasmin Salihović

Na kraju večeri, dok su se poslednji tonovi muzike gasili, osećaj sreće i ispunjenosti bio je opipljiv. Svi prisutni su napustili zabavu s osmjehom na licu, zahvalni za predivne trenutke koje su proveli zajedno.

Maidi i Dinku želimo svu sreću u budućem zajedničkom životu, a mi ćemo s ponosom čuvati uspomenu na ovu predivnu svadbenu zabavu.

Dek@n

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime